Induktsioontehnoloogia
Kiirem, energiatõhus toiduvalmistamine. Induktsioontehnoloogia kuumutab panni, mitte pliidiplaati, vähendades energia hajumist 10% võrra ning tagades laitmatu tulemuse toidu valmistamisel.
Sulatamise funktsioon
Perfektne madalal kuumusel toiduvalmistamine. Melting funktsioon võimaldab valmistada toitu väga madalal temperatuuril, tagades nii ideaalse lahenduse šokolaadi, või jms sulatamiseks ning kergete ja ettevaatlikku hoolt nõudvate kastmete valmistamiseks.
Soojashoidmine
Soojad road, igal ajal. Väikese võimsusega Keep Warm funktsioon hoiab ära toidu jahtumise, kuni ülejäänud roog veel valmib.
Tasane keetmine
Suurepärane tasane keetmine. See funktsioon võimaldab saavutada perfektse tulemuse aeglast valmistamist nõudvate retseptide puhul.